20080614-22.15

Nu när vi har flyttat runder på fiskarna kan man konstatera att det blivit nästan ännu roligar att sitta och titta i det stora (450l) karet än vad det varit tidigare... Nu samsas ancistrus, guppy, agasizzi med siameser, kuhli,otocinclus, palettyngel och guramis... (har säkert glömt någon). Innan var det mest vårt fina palettpar som utmärkte sig.. när de jagade de andra stackarna. Så är det inte nu då vi ju flyttade dem till 84l karet häromdagen! Nu kan man sitta och titta på fiskarna lite mer ostressat :)

Dock verkar inte palettparet trivas sådär jättebra i deras nya kar, de är lite blyga men vi har medvetet undvikit att stoppa i grottor och göra det _för_ bra för dem då vi helst inte vill att de ska leka nu innan de säljs. Men de äter och allt sånt så det är inget fel på dem, de är nog mest sura för att vi flyttade dem :)

Annars inga större nyheter... blir nog bättre sen när vi flyttat! Vi har så mycket vi vill göra, men inget känns lönt innan flytten dessvärre.. har ju redan börjat packa ihop prylarna...

Mvh: Eddy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0