2008-06-12: Mycket har hänt sen sist...

Vet inte var jag ska börja...... Tar upp det viktigaste iaf..
Idag i samband med vattenbyte passade vi på att flytta lite fiskar så vi kunde stänga ner ett par kar i alla fall. Ska ju flytta i mitten av juli och försöker fixa så allt går så smidigt som möjligt. Flyttade över nästan alla fiskar till 450L, utom en Endlershona och liten Ancistrus som just nu bor i Guppyhotellet. Flyttade även Palettparet från 450L till 84L eftersom de är till salu och förhoppningsvis inte ska behöva flytta med till lägenheten.

För några veckor sedan köpte jag en hane till min Guppyhona, men den bet hon ihjäl :( Tror den inte var riktigt som den skulle heller. Köpte då tre hanar till henne för att avlasta hanarna mot hennes agressivitet (borde vara tvärtom). Efter mycket om och men kom de överens fast två av dem visade sig vara lite väl mycket intresserade av varandra (Mark och Jonas som Eddy kallar dem). Den tredje verkar faktiskt få till det och allt börjar se riktigt bra ut. Börjar fantisera om små Guppyyngel igen även om jag blev lite väl mätt förra gången. Just som det såg som ljusast ut och hon var typ 2v dräktig dog hon. Så ledsamt. Men, men... Det är bara att börja om. Får hitta en ny hona men det får bli efter flytten annars flyger Eddy i taket :)

I 450L har vi skaffat två Ancistrusmalar som ersättning för den vi var tvungen att avliva. Fick två st. av Agge i NVSA, en hona och en hane. Slimlinebakgrunden var full med alger innan men det tog inte lång tid innan det mesta var borta.

Mvh: Nina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0