20080704: Det var väl självaste f*n...

Jaha, nu är laptopen kass igen. Vad ska man säga? Vi har haft den iväg på lagning nu två gånger... först bytte de moderkortet, sedan w-lanet. Nu är det exakt samma fel igen som första gången... man blir så jävla matt :( Får åka in igen i morgon och kolla läget (SIBA Helsingborg). De har varit schyssta hittils, men nu får de fan ordna detta kvickt och lätt. Det är skitjobbigt nu för garantitiden har gått ut, men eftersom de tog på sig jobbet precis innan den gick ut (första gången) så får man ju iaf kräva att de gör det ordentligt... även om garantitiden gått ut.

Bleh! Jag tycker synd om Nina som nu inte har någon dator alls. Sist tog det ju en månad för dem att få hem ett moderkort så det lär ju dröjja precis lika länge denna gång antar jag... de tog väl inte hem två sist? Kan knappt tänka mig det till en ett år gammal dator... heh... bleh.

Blir dåligt med uppdateringar igen ett tag som ni nog förstår. Både flytt och brist på datorer och inget nytt händer i akvarierna innan flytt så.. men ni börjar väl bli vana. Kul att ni fortfarande tittar in då och då dock! Det uppskattar vi väldigt mycket :) Kul om ni kommenterar lite också!

Mvh: Eddy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0