2008-08-26: Drastiska åtgärder.

Idag var vi tvungna att ta ett beslut som man helst inte vill. Alla Riotetror började visa dessa tecken som har varit de andras dödsdom och en var död redan imorse. Vi tog beslutet att avliva samtliga Riotetror eftersom de med all sannolikhet ändå skulle ha dött inom en vecka.

Hoppas att vi med dessa drastiska åtgärder får ett slut på detta nu!!

Mvh: Nina.

Kommentarer
Postat av: Mats

Usch! Ni har det inte så roligt just nu.. Själv har jag just fått hit en bänk till akvariet, en woodrockbakgrund och snart börjar förhoppningsvis bygget.. Har redan gjort bort mig och fått problem med saker. Woodrock är så fet att bakre lysröret inte kommer göra mycket nytta för annat än bakgrunden. Usch! Skulle följt Eddys råd trots allt å skaffat samma som ni.. kanske ångrar mig... eller inte.. vet inte.. gaaah! Lycka till med alla era sjukdomar och sånt.. fy usch!

2008-08-26 @ 23:50:21
Postat av: Nina

Hur har du tänkt lösa detta med lysröret och bakgrunden nu då ??

Låter ju lagom kul när saker man köper inte passar, brukar annars vara jag och Eddy som råkar ut för sånt =)



Ja. Fy usch! för sjukdomar =(

2008-08-27 @ 01:00:15
URL: http://tzarloch.blogg.se/
Postat av: Eddy

Hur många rör har du? Två eller? Jag tror det kommer bli skitbra med den bakgrunden... bara du gör det ordentligt! Jag har hört att du är en riktig handyman =) Du får helt enkelt antingen flytta röret, ELLER skaffa en reflektor som du vrider ut på något vis (kan hjälpa, men jag vet ju inte för jag har inte sett hur det ser ut). Hörs

2008-08-27 @ 10:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0