2008-04-29

Idag har det hänt lite grejer.
Började med att köra igång 63L karet till våra sjuklingar. Har nämligen isolerat den långsträckta pansarmalen och den store ancistrusen pga. konstiga bölder och avskavd pansar. Tänkte se om vi får bort bölderna och får pansaren att läka.
Började behandling igår med eSHa 2000 och Ektozonsalt i vår lilla plastbalja men när Eddy kollade till dom idag luktade det sopor av vattnet. Därför var vi tvungna att köra igång 63L så de har lite mer yta att skita ner.
Köpte även en luftpump av märket Rena till den lille plastbaljan men det blev ju lite av ett onödigt köp då. Kanske kan ha den gömd i sanden i 84L sen. Kan nog bli snyggt med lite bubblor där.

Körde även inom Lanz idag eftersom vi behövde en pump till 63L sjukstugan. Eddy får redogöra vilken pump det var. Vet att det var av märket AquaEl dock.
Handlade oxå en Siamesisk algätare stl. XS. Väldigt liten med andra ord. Det för att den ska kunna gå i 54L ett tag och äta lite alger som Otocinclusarna missar.
Eddy har ju även suktat efter en Eldstjärt enda sedan Torgny (tidigare Eldstjärt) dog, så en sådan kröp ner i påsen oxå och går nu i 54L i väntan på att få flytta till 450L. Vill vara säker på att den inte bär på några sjukdomar så den får gå i 54L ett litet tag.

Mvh: Nina

Kommentarer
Postat av: Eddy

Det är en AquaEl Fan 2 Plus :)

2008-04-30 @ 06:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0